Forlán bízik, hogy borul a papírforma

Diego Forlán az uruguayi válogatott példáját említette, amikor egy nyilatkozatában arról beszélt: nem biztos, hogy az első számú esélyesnek tartott AC Milan nyeri majd az olasz labdarúgó-bajnokságot.

MNO
2011. 09. 03. 11:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Milan a favorit? Brazília és Argentína is az volt a Copa Americán, mégis Uruguay győzött” – utalt a júliusi dél-amerikai kontinenstornára. Forlánt, a tavalyi világbajnokság legjobb játékosát hétfőn szerződtette az Internazionale az Anzsi Mahacskalához – Dzsudzsák Balázs orosz klubjához – igazolt kameruni Samuel Eto’o helyére.

„Nem gond, hogy Eto’ót kell pótolnom. Ő nagy játékos, de a futballisták időnként váltanak, és az élet megy tovább. Számomra az Inter ajánlata olyan lehetőség volt, amivel élni kellett” – folytatta a 32 éves uruguayi támadó.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.