Háromszáz métert zuhantak az autóval, de túlélték

Háromszáz métert zuhant autóstól két tizenéves osztrák fiú Svájcban, de túlélte a balesetet.

MNO
2011. 09. 02. 10:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kocsi kettétört, és a roncs látványa alapján még nagyobb csoda, hogy a 18 és 16 éves fiúk életben maradtak, mi több, megúszták könnyebb sérülésekkel a balesetet, amely egy éles kanyarban történt: a kocsi kisodródott és lezuhant az út melletti mélységbe.

A roncsra és az ifjakra egy vadász talált rá, ő hívta a mentőket, akik biztosak voltak abban, hogy nagyon súlyos belső sérülései vannak az utasoknak, akiket légi úton vitettek egy innsbrucki kórházba.

Az alapos vizsgálatok azonban azt mutatták, hogy a kisebbik fiúnak kutya baja – már másnap kiengedték a kórházból –, de a nagyobbiknak sincs komoly sérülése – adta hírül a Policeoracle.com című brit független rendőrségi hírportál. Az osztrák rendőrség közölte, hogy egyik fiú sem ivott szeszes italt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.