Ismét támadtak a vaddisznók

Ismét tönkretették a szigligeti focipályát a vaddisznók az éjszaka során, így a vasárnap esedékes hazai meccsüket nem tudják otthon játszani a község labdarúgói.

MNO
2011. 09. 03. 16:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pénteken még a magyar válogatott győzelmének örülő szigligeti focibarátokat szörnyű látvány fogadta a sportpályán, hiszen az egyik térfél nagyjából negyedét teljesen feltúrták az éjszaka a vaddisznók.

Napra pontosan egy éve történt az a tavalyi vadkár, amely miatt végül az egész őszi szezont idegenben játszották a Szigliget BSE labdarúgói, most annyiban lesz talán szerencséjük, hogy a gyors beavatkozás hatására megmenekülhet a játéktér. A kiforgatott gyeptéglákat azonnal elkezdték visszarakni, így egy kis hengerezés és pihentetés után újra alkalmassá válhat a játékra. Ez azonban a további vadkár elmaradásának függvénye is, így az eddig be nem kerített részeket betonvas kerítéssel látják el még szombat délután.

Mindenesetre az biztos, hogy a szigligeti labdarúgók vasárnap Tapolcán fogadják Pécselyt.

(naplo-online.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.