„Kérlek hívj, levágtam a lábam”

Levágta jobb lába összes ujját zsebkéssel egy favágó az Egyesült Államokban, hogy kiszabadítsa magát lábára gurult traktora fogságából.

MNO
2011. 09. 01. 12:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 61 éves coloradói férfi néhány kidőlt nyárfáért ment el egy elhagyatott erdőbe, ahol miután megállt és kiszállt, 6 tonnás járműve véletlenül a lábán állapodott meg. A férfi segélykiáltásai teljesen hiábavalók voltak, amit ő is belátott, ezért kezdett saját kezűleg lába kiszabadításába.

Mobiltelefonja a traktor fülkéjében maradt, így azon sem tudott segítséget kérni, nála volt viszont zsebkése. Először a csizmáját vágta le, hogy pontosan láthassa, mennyire ejtette foglyul a traktor. Más választása nem lévén, elkezdte lemetszeni a lábujjait. Az iszonyatos fájdalom miatt szüneteket kellett tartania. Amikor végre kikerült a traktor fogságából, egy pólóinggel kötötte be a sebet, és járművébe visszaszállva hazaindult, miközben telefonált feleségének, ám csak üzenetet tudott hagyni az asszonynak.

„Kérlek hívj, levágtam a lábam” – ezt olvasva a feleségben elhűlt a vér. Amikor aztán a kórházban megtudta, hogy „csak” az ujjakról van szó, valósággal megkönnyebbült. A lábujjakat nem tudták az orvosok visszavarrni, mivel túlzottan deformálódtak és a vágási sebek felülete inkább marcangolásnak illett be, semmint éles vágásnak, amelyet jóval nagyobb eséllyel lehet visszavarrással sebészileg orvosolni.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.