Már várták az illegális határátlépőket

Elfogtak egy 18 éves tataházi embercsempészt, aki 17 külföldit segített abban, hogy illegálisan átlépjék a szerb–magyar határt kedd éjszaka Madaras község közelében – közölte a rendőrség csütörtökön.

MNO
2011. 09. 01. 7:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar járőrök a szerb társszervektől kaptak jelzést a nagyszámú csoportról, ezért már vártak rájuk. A négy indiai, kilenc pakisztáni és négy afgán állampolgárnak semmilyen személyi okmánya nem volt – mondta Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az elfogott 18 éves tataházi férfit embercsempészés bűncselekménye miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, a külföldiek pedig kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.