Nadal eltorzult arccal csúszott le a székéből + Videó

A mérkőzése utáni sajtótájékoztatón lett rosszul és kért ápolást Rafael Nadal, az amerikai nyílt teniszbajnokság spanyol címvédője.

MNO
2011. 09. 05. 8:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világranglista második helyezettje vasárnap tikkasztó hőségben verte 7:6, 6:1, 7:5-re az argentin David Nalbandiant a harmadik fordulóban, majd a sajtószobában hirtelen fájdalomtól eltorzult arccal gyúrót kért, és fokozatosan lecsúszott székéről a földre. Az újságírókat kiküldték a helyiségből, és lekapcsolták a villanyt, amíg Nadal lábát masszírozták, és jeget, illetve innivalót kapott. Néhány perccel később már mosolyogva magyarázta el a történteket: „Elöl és hátul is begörcsölt a lábam, nagyon fájt. Ennyi az egész.” A mallorcai sztár a nyolcaddöntőben a luxemburgi Gilles Mullerrel találkozik.



(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.