Nem látta a piros jelzést?

Vonat és személyautó ütközött össze vasárnap Jászkiséren, emiatt szünetel a vasúti közlekedés a Szolnok–Újszász–Vámosgyörk vonalon; személyi sérülés nem történt – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MNO
2011. 09. 04. 10:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elsődleges információk szerint az ütközést a személygépkocsi vezetője okozta, aki a tilos jelzést figyelmen kívül hagyva hajtott járművével egy vasúti kereszteződésbe Jászkisér belterületén – mondta Szabó Zita.

A jelenleg is tartó helyszínelés idején szünetel a vasúti közlekedés az érintett vonalszakaszon, ezért a vonattal közlekedőknek Szolnok és Vámosgyörk között késésekre kell számítaniuk – tette hozzá a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.