Orbán kispályára vált?

Baráti társaságként indult, hat-nyolc évvel ezelőtt a Fidelitas színeiben játszottunk kispályás focit. Akkor még irtóztunk a futsaltól, de az első futsalmeccsünk óta nem lehet minket lebeszélni róla – nyilatkozta Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő, a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub játékosa a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.

MNO
2011. 09. 02. 13:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Amikor úgy adta az élet, hogy mindannyian a Miniszterelnökségre kerültünk dolgozni, a Fidelitas futsalcsapatából létrejött a Miniszterelnökség csapata. Egy idő után kerestünk egy edzőt, Fehér Zsoltot, és amikor kiderült, hogy a volt fradisták átjönnének hozzánk, eldőlt, hogy benevezünk az NB II-s bajnokságba.”

A műsorvezető kérdésére Szijjártó Péter azt mondta, ha Orbán Viktor megunja a nagypályázást, szeretettel várják a Dunakeszi Kinizsi csapatába. „Reméljük, hogy a miniszterelnök úr néha majd megnéz minket, szoktam neki mesélni az edzésekről. Azzal, hogy a Miniszterelnökség munkatársai egy ilyen csapatot alakítottak, talán hozzájárulhatunk a sportág népszerűsítéséhez is. Keveset beszélünk a futsalról, pedig jó csapataink, játékosaink vannak. Fehér Zsolt, a csapat edzője szerint az első év tanulóév lesz, hiszen az NB II-ben 4-5 erős csapat van, a szezon végi eredmény pedig megmutatja majd, hogy a csapat a későbbiekben milyen célokat tűzhet maga elé” – mondta Szijjártó Péter.

(Digi Sport)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.