Pénteken rajtol a férfi kézilabda NB I

A pénteken rajtoló férfi kézilabda NB I 2011/2012-es idényének nagy kérdése, hogy lesz-e olyan csapat, amely megszorongatja a címvédő és tavasszal 19. bajnoki aranyérmét begyűjtő MKB Veszprémet.

MNO
2011. 09. 01. 11:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemcsik Balázs, a magyar szövetség főtitkára jelezte: véleménye szerint az NB I-ben érdekelt együttesek jelentősen megerősödtek, így több klubnak komoly esélye van arra, hogy beleszóljon az első hat helyezés kialakulásába és pontokat raboljon a legjobbaktól.

A szezont felvezető csütörtöki sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a Budapest Bank és a Magyar Kézilabda Szövetség meghosszabbította együttműködési megállapodását, így a szerződés értelmében a pénzintézet a sportág kiemelt szponzora és a férfi NB I névadója marad.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.