Speciális védőruhában oltják a teherautót

Kigyulladt egy veszélyes anyagot szállító teherautó a Somogy megyei Igal külterületén, Bonnyapusztánál a 6505-ös úton péntek reggel – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 02. 6:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A balesethez Kaposvárról négy járművel vonultak ki a tűzoltók, akik speciális védőruhában kezdték el a mentést. A helyszínre tart a veszélyhelyzeti felderítő csoport is – mondta el a katasztrófavédelem szóvivője, Kőhalmi Szilvia.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának közleménye szerint a kivonuló tűzoltók a tüzet eloltották, de a rakomány megsérült, ezért nagyobb erőket küldtek a helyszínre, amelyet a rendőrség biztosít. Az utat nem zárták le, de kérik az arra közlekedőket, hogy óvatosan haladjanak az adott útszakaszon, mivel a műszaki mentés jelenleg is tart – mondta az MTI érdeklődésére Karsay Kornél rendőrségi sajtóreferens.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.