Súlyos balesetet szenvedett az MSZP volt elnöke

Két helyen is eltört Hiller István volt oktatási és kulturális miniszter egyik könyöke, miután egy szerencsétlen baleset érte a nápolyi Castello Nuovo nevű vár lovagtermében. A politikust Olaszországban meg is műtötték.

MNO
2011. 09. 03. 15:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyos baleset érte Hiller István korábbi oktatási és kulturális minisztert Olaszországban – értesült a Népszabadság. A szocialista politikus szabadságát töltötte a talján országban és szokásának megfelelően számos ókori romterületet járt be.

Nápolyban épp a Castello Nuovo (jelentése Új Vár) lovagtermét nézte meg, amikor egy nehezen belátható lépcsőn elesett. Információk szerint az egyik könyöke két helyen is eltört, de meghúzódott az egyik lába is. Az MSZP – olaszul egyébként kitűnően beszélő – korábbi elnökét az egyik nápolyi kórházban meg is műtötték.

(nol.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.