Szakaszos vágányzárra számíthatnak

A soproni aluljáró-építkezés miatt jövő szerdától szakaszos vágányzár lesz Sopron és Fertőszentmiklós között három héten át – közölte a GYSEV szóvivője pénteken.

MNO
2011. 09. 02. 14:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdától szeptember 28-ig egyes vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek. A Sopronból indulóknak elsősorban a hajnali, a déli és a késő délutáni órákban kell buszra szállniuk a két város között. Fertőszentmiklóson az egyik reggeli és esti, valamint több kora délutáni járatot érint a vágányzár. Az intézkedés naponta hét vonatpárt érint – jelezte Rázó László.

Hozzátette: előfordulhat, hogy a vonatok és a vonatpótló autóbuszok – amelyeken nem lehet kerékpárt szállítani – Sopronból korábban indulnak és oda később érkeznek. Emiatt 10-15 perccel nőhet a menetidő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.