Tarlós elégedett, 57 ezer diák kezdi meg a sulit Budapesten

A főváros vezetése azzal a meggyőződéssel fogott bele az oktatási terület átalakításába, hogy segítséget kell nyújtania a családok és az iskola kapcsolatának erősítéséhez, a hagyományos családmodell értékeinek megvilágításához – mondta Tarlós István főpolgármester csütörtökön, a fővárosi Madách Imre Gimnázium tanévnyitó ünnepségén. <br /><a href="http://www.mno.hu/portal/807040" target="_blank"><br /><strong>• Esélyt adó iskolákat szeretne látni Magyarországon Pokorni </strong><br /></a><a href="http://www.mno.hu/portal/807038" target="_blank"><strong>• Az állam teljes mértékben biztosítja a vallás szabadságát</strong></a>

MNO
2011. 09. 01. 8:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A városvezető úgy fogalmazott: „megítélésünk szerint igen nagy szükség mutatkozik a közösségi élet iskolán belüli fejlesztésére, az egészséges életmódra való nevelés kiemelt feladatként való kezelésére, a környezettudatos magatartás erősítésére”.

Tarlós István hasznosnak és üdvözlendőnek nevezte a kormány oktatást érintő intézkedéseit, egyebek mellett az iskolalátogatáshoz kötött családtámogatást, a kisiskolák újranyitását és fennmaradási támogatását. A főváros oktatási intézményeiben 57 ezer diák, nyolcezer pedagógus és ötezer intézményi alkalmazott számára kezdődött meg a tanév.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.