Tartanak a kisrepülőgépektől

Kisrepülőgépekre vonatkozó terrorfigyelmeztetést adott ki szombaton az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) és a belbiztonsági minisztérium az országra kiterjedően, néhány nappal az Egyesült Államok elleni merényletek 10. évfordulója előtt.

MNO
2011. 09. 04. 10:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két hatóság közlése szerint nem tud sem konkrét, sem komoly fenyegetésről, de elővigyázatosságból egész Amerikában szigorítják a biztonsági intézkedéseket. Az al-Kaida még az idén is tanulmányozta, hogy repülőgéppel követ el ismét terrortámadást.

A terroristák magángépeket bérelnének, és megraknák azokat robbanószerrel. Esetleg nyugati pilótaoktatóknál próbálják meg kiképeztetni magukat – olvasható a hatósági hírlevélben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.