Több helyen ne közlekedjen vasárnap

Forgalomelterelésekre kell számítani vasárnap Budapesten a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton miatt – közölte a Budapest Sportiroda.

MNO
2011. 09. 03. 9:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A verseny útvonalán a Városliget és a budai alsó rakpart között 8-tól 14 óráig hosszabb-rövidebb ideig, a futók elhaladásáig több helyen is lesz forgalomelterelés az I., az V., a VI., a IX., a XI., a XIII. és a XIV. kerületben.

Vasárnap 8 óra és 12 óra 20 perc között lezárják a pesti alsó rakpartot, 9 óra és 11 óra 15 perc között a budai alsó rakpartot, 9 óra 30 és 14 óra között pedig a Kós Károly sétányt. A futók elhaladása után a szakaszokat folyamatosan nyitják meg.

A forgalmat útvonal-biztosítók és rendőrök irányítják, és a lehető legrövidebb ideig veszik igénybe az autósok türelmét – áll a közleményben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.