Tragikus buszbaleset: egy halott, harmincan kórházban + Videó

Az egyik utas, egy 43 éves férfi halt meg abban a buszbalesetben, amely a 21-es főúton történt hétfőn Nógrád megyében, amikor árokba borult a Salgótarjánból Budapestre tartó menetrend szerinti járat – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 05. 8:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dankóné Nagy Éva elmondta: a helyszínről 30 sérültet szállítottak kórházba, közülük négyen súlyos sérüléseket szenvedtek. Bercsényi Lajos, a Szent Lázár Megyei Kórház főigazgatója az MTI-nek elmondta: a salgótarjáni kórházba 17 embert vittek be a mentők, egyikük életveszélyes koponyasérülést szenvedett, őt egy budapesti kórházba kell továbbküldeniük. Ketten súlyosan sérültek, egyikük combcsont- és lábszártörést, másikuk agyrázkódást szenvedett. További 14 utast végtagsérülésekkel kezelnek, és egyelőre megfigyelésre benn tartják őket a kórházban – mondta.

A Salgótarjánból Budapestre tartó autóbusz vaddal ütközött reggel a 21-es főúton Szurdokpüspöki és Jobbágyi között, a busz az ütközés következtében az árokba hajtott és felborult.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.