A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

A Fővinform jelenti

–
2002. 02. 25. 0:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

1. A Józsefvárosban, a Rákóczi úton a Blaha Lujza tér előtt a Baross tér felé vezető külső, úgynevezett buszsávot felbontották vízcsőjavítás miatt. A Szeszgyár utcát lezárják a Visi Imre utca és a Csobánc utca között ma reggel 6 órától 18 óráig, mert betonoznak. Az Orczy út felől a Visi Imre utca a munka ideje alatt zsákutca. A Vajda Péter utcában az Orczy út és a Bláthy Ottó utca között, irányonként csak egy sáv járható. A Csokonai utcában a Rákóczi út és a Berzsenyi utca között nem lehet közlekedni.
2. A XI. kerületben, a Fehérvári úton a Bocskai út után az Ulászló utcáig a villamossínekre terelik a forgalmat, mert az útpályán vízvezetéket javítanak. A Kőérberki utat vízcsőtörés miatt lezárták az Egér út és a Budaörsi út között.
3. Az I. kerületben, a Mészáros utcában, a benzinkútnál felbontották a Hegyalja út felé balra kanyarodó és az Alagút felé vezető belső sávot gázvezeték javítása miatt. Az Attila úton a Mikó utca után a Moszkva tér felé vezető oldalon a külső sávot kerítették el.
4. A Belvárosban a Roosevelt téri mélygarázsban 180 jármű várakozhat egy időben, óránként 450 Ft-ért. A Szabadság téren és a Szent István téren is tart a mélygarázsépítés és az ezzel járó forgalomkorlátozás, valamint az építkezés a Piarista köz teljes lezárása mellett.
5. A Terézvárosban a Rippl Rónai utcában felújítják a csatornát, az utcát lezárták a Podmaniczky utca és a Lendvay utca között, de a Szondi utca keresztirányú forgalmát átengedik.
6. Kőbányán, a Maglódi úton váltakozó irányú a forgalom a Kada utcánál, mert a Kada utcai csatornaépítés a főutat is érinti. A Kada utcát már korábban lezárták a Maglódi út és a Sörgyár utca között. A Gyömrői úton a Kada utcánál felbontották a külső sávot a befelé vezető oldalon.
– A XII. kerületben, a Városmajor utcában útszűkület nehezíti a közlekedést a Csaba utca előtt, a befelé vezető oldalon.
– Az Erzsébetvárosban a Dózsa György úton, a Dembinszky utca előtt a Thököly út felé vezető oldalon a legbelső sávban csatornát építenek. A Rózsa utcát a Hutyra Ferenc utca és a Wesselényi utca között lezárták.
– A Ferencvárosban a Czuczor utcába nem lehet behajtani, ugyancsak csatorna építése miatt, így a Lónyay utca a Közraktár utca felől a Zsil utcán át, vagy az Erkel utcán át érhető el.
– A XIII. kerületben, a Lehel téren és környékén az új piac megnyitása óta 120 Ft/óra a parkolási díj a parkolózónában, és maximum 2 órát lehet itt várakozni. A Victor Hugo utcában a Pannónia utca és a Hegedűs Gyula utca között is csatornát építenek, emiatt a 15-ös autóbuszok a Balzac utcán át, a 133-asok pedig a Gogol utcán át kerülnek, a Csanády utcai megállót nem érintve.
– Zuglóban a Gyarmat utcát közműépítés miatt lezárták a Cinka Panna utca és a Varsó utca között. A Cinka Panna utcát egyirányúsították a Bácskai utca felé.
– A XVII. kerületben, a Csabai úton a Vanília utcától, a Péceli úton pedig a Nápoly utcától a kifelé vezető oldalon több helyen útszűkületen kell áthajtaniuk.
– Csepelen, a Szent Imre téren a Petz Ferenc utcánál csatornaépítés miatt csak egy sáv járható. A munkák miatt az utcából nem lehet kihajtani a térre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.