A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Kötvényt értékesít a Mol Rt.

Zelei Béla
2002. 02. 27. 0:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Folytatja százmillió forintos kötvénykibocsátási programját a Mol Rt. március 5-én, tőzsdei aukció keretében 15–15 milliárd forint névértékben értékesít egy- és hároméves hitelpapírokat. A társaság tegnapi közleménye szerint az egyéves futamidejű diszkontkötvények maximális hozamát az aukció előtti napon úgy állapítják meg, hogy az száz bázisponttal haladja majd meg az egyéves diszkontkincstárjegyek, aukciót megelőző három napon kialakult referenciahozamának számtani átlagát. A hároméves futamidejű kötvények fix 7,75 százalékkal kamatozik. E papírok maximális hozamát a fentihez hasonló módon a hároméves kötvények referenciahozamához igazítják, 150 bázispont prémiummal.
*
Romániában a piaci részesedésének növelését tűzte ki célul a Mol Rt. A társaság tegnapi, Bukarestben tartott sajtótájékoztatójáról tudósítva az MTI közölte: a magyar társaság figyelemmel kíséri a Petrom privatizációját, ám erre vonatkozó részletek nem hangzottak el. A piacvezető Shell után jelenleg a Petrom a második, a Mol öt-tíz éven belül tíz százalék körüli részesedést szeretne kihasítani, s ezzel átvenni a második helyet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.