Börtönklubból szöktek

2002. 10. 28. 0:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megszökött két rab a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézetből szombat délután. A 25 éves, celldömölki K. Zoltánnak és a 26 éves, győri B. Attilának szombaton sikerült bejutnia a börtön klubhelyiségébe, ahol magukra zárták az ajtót, és az ablak rácsait elfűrészelve kijutottak a börtönből – tájékoztatta lapunkat Szalai Ferenc, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Elmondta: a szökést senki sem vette észre, így sikerült a szomszéd épülethez menekülniük. Szemtanúk látták, amikor a lakóház kapualjában átöltöztek, onnan azonban ismeretlen helyre távoztak.
A sajtóreferens elmondása szerint a két férfi a szombathelyi börtönben ismerkedett össze, ahová lopás, garázdaság és testi sértés miatt kerültek. Nagy erőkkel keresik a fiatalembereket, akik a szökésért három év börtönt kaphatnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.