Orvhalászokra lőttek a halastónál

2002. 10. 16. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öten sérültek meg abban a lövöldözésben, amely az alsómocsoládi halastónál történt kedd este – tájékoztatta lapunkat Kékesné Gyimóthy Mariann, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Elmondta: egy tízfős társaság halat akart lopni a tóból, amikor ismeretlenek sörétes puskákkal rájuk lőttek.
A Gilvánfáról két személygépkocsival érkező orvhalász férfiak a tótól néhány száz méterre parkoltak le, majd lövések dördültek. A sörétektől és gumilövedékektől öten könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a dombóvári kórházba szállították. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság – a sértettek feljelentése nyomán – emberölés kísérletének alapos gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes vagy tettesek ellen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.