Radics haza készül

2002. 10. 01. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elég gyengének érzem magam, és nagyon fáj a fejem – mondta a Magyar Nemzetnek Radics Péter, akin hétfőn újabb operációt hajtottak végre, mert bevérzett a fején lévő sérülés. Hozzátette: bár szinte egész nap fekszik, már föl tud kelni és járni is tud. A Magyar Televízió washingtoni tudósítója elmondta: minél előbb haza szeretne menni, hogy befejezhesse angol nyelvű könyvének írását.
Mint arról beszámoltunk, Radics Péter szombat délután egy washingtoni gyorsétteremben szóváltásba keveredett egy vendéggel, aki megütötte őt. A pofontól az újságíró olyan szerencsétlenül esett a földre, hogy életét csak a gyors műtéti beavatkozás mentette meg. A koponyaműtétet követően vasárnap nyerte vissza öntudatát, hétfőn pedig kikerült az intenzív osztályról.
Az amerikai rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.