Radicsot legkésőbb holnap hazaengedik

2002. 10. 02. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nincs kizárva, hogy már ma hazatérhet Radics Péter a kórházból, mivel az orvosok véleménye szerint nem szenvedett maradandó sérüléseket, és gyorsan javul az állapota.
Mint arról beszámoltunk, a Magyar Televízió washingtoni tudósítója szombaton egy gyorsétteremben szóváltásba keveredett egy másik vendéggel, aki megütötte. Radics Péter a földre esett, és olyan súlyosan megsérült, hogy azonnal meg kellett műteni. Az egyórás operáció során a koponyacsont egy darabját el kellett távolítani, hogy kivehessenek egy vérrögöt az agyból. Az orvosok egyelőre nem tudják, hogy az ütés ereje vagy a földre esés okozta a fejsérülést.
Radics Péter a Magyar Nemzet érdeklődésére elmondta: egyre jobban érzi magát, bár még mindig gyenge, fáj a feje és emiatt sokat kell pihennie. Ha minden jól alakul, akkor ma, de legkésőbb holnap hazaengedik az orvosok – tette hozzá. Az újságírótól megtudtuk még, hogy a szombati nap eseményei közül csupán arra emlékszik, hogy az állatmenhelyre akart menni, ahonnan egy kutyát szeretett volna örökbe fogadni. Feltehetőleg útközben tért be abba a McDonald’s étterembe, ahol megtámadták.
Értesülésünk szerint a washingtoni rendőrök még nem találták meg a tettest.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.