Robbanóanyag és kábítószer egy garázsban

2002. 10. 23. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Őrizetbe vette a rendőrség kedden hajnalban azt a komlói férfit, akinek bérelt garázsában egy kilogrammnyi kábítószert és több rúd ipari robbanóanyagot találtak – tájékoztatta a Magyar Nemzetet Garamvölgyi László.
Az ORFK kommunikációs igazgatója elmondta: a negyvennyolc éves B. László egy kilogrammnyi hasist és hét rúd bányarobbantáshoz használatos paxit robbanóanyagot tárolt az általa bérelt helyiségben. A rendőrségi akció után a tűzszerészek átkutatták a környéket és a gyanúsított lakását, de nem találtak több robbanóanyagot.
Az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatósága kábítószerrel, illetve robbanóanyaggal való visszaélés bűncselekmények alapos gyanúja miatt folytat vizsgálatot az őrizetbe vett B. László ellen, és egyúttal indítványozza az ügyészségnél a férfi előzetes letartóztatását.
A garázs a HavariaPress szerint egy komlói önkormányzati képviselőé.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.