Végzetes biciklis mutatvány

2002. 10. 10. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kerékpározás közben vesztette életét egy 13 éves fiú szerda délután Kunmadarason – tudtuk meg Bácskai Tündétől, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől. Elmondta: a kisfiú egy malomépület rakodórámpájáról ugratott le kerékpárjával, de olyan szerencsétlenül ért földet, hogy koponyaalapi törést szenvedett, és a helyszínen meghalt. A gyermek öt barátjával biciklizett a malomépület udvarán, amikor egyik társa kerékpárját kölcsönvéve le akart ugratni az egy méter magas rakodórámpáról. A többiek kérték, hogy ne csinálja, és már indultak is tovább, de a fiú mégis végrehajtotta a mutatványt. A keskeny rámpán azonban a bicikli nem tudott felgyorsulni, így első kerekével érkezett a földre, a gyermek pedig fejjel a betonra zuhant. A mentők kiérkezésekor a fiú még élt. Közel egy órán keresztül küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni – fűzte hozzá a sajtóreferens. A rendőrség államigazgatási eljárásban tárja föl a baleset körülményeit.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.