Rejtélyes leszámolás a Felvidéken

Bõtös Botond
2004. 03. 26. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy helyi bűnbanda tagja volt az a 22 éves dunaszerdahelyi fiatalember, akit csütörtökön gyilkoltak meg a csallóközi városban. A szlovákiai Új Szó című lap információi szerint az áldozat ott akarta hagyni társait, emiatt végeztek vele, mert nyilván féltek attól, hogy az illető feladja őket. A nyomozás eddigi adatai szerint ez a leszámolás nincs összefüggésben a korábbi véres dunaszerdahelyi leszámolásokkal. A gyilkosság napján Frantisek Janetka járási rendőrkapitány tájékoztatást ígért az ügyben, de a megadott időben, illetve később is kikapcsolta mobiltelefonját.
Mint arról beszámoltunk, Dunaszerdahelyen csütörtökön egy hölgy sikoltozására lettek figyelmesek a járókelők. Ők riasztották a rendőrséget, akik a helyszínen – egy panelházban – vérbe fagyva találtak egy 22 éves férfit.
Az Új Szó úgy tudja: az áldozat a nő élettársa volt, és a közeli napokban akartak összeházasodni. Lakásukba három álarcos férfi hatolt be, ám csak a hölgyet találták otthon, akit megkötöztek. Kisvártatva azonban megérkezett az általuk keresett személy is, őt először megverték, majd több lövéssel megölték, végül átvágták a torkát is. Ezután a gyilkosok elmenekültek. A helyszínre érkező rendőrök a lakótelepi utcát lezárták, a forgalmat elirányították. Több órán át folyt a helyszínelés, a rendőrség megkezdte a nyomozást, és az elkövetők ellen körözést adott ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.