időjárás 2°C Barbara , Borbála 2022. december 4.
logo

Röviden

MTI
2008.09.30. 13:50

Emberkísérlet
Varga K.

„Nem hiszek a sokkterápiában, mind társadalmilag, mind gazdaságpolitikailag ennek következményeit elviselhetetlennek látom. Szangvinikus, kurucos, magyaros lendület helyett kitartó, egyenletes munka kell” – szögezte le tegnap Gyurcsány Ferenc. Akkor miért nem ezzel kezdted, Feri?!

Bankkártyákat hamisítottak
Tizenegy román állampolgár és egy budapesti lakos ellen indul bírósági eljárás hétfőn Amszterdamban. Videofelvételek és banki alkalmazottak vallomása alapján tavaly vették őrizetbe az elkövetőket. A vád hamis bankkártyák használata és lopás. (MTI)

Benzinkútrablás Borsodban
Fegyverrel raboltak ki csütörtök este símaszkot viselő férfiak egy benzinkutat a Borsod megyei Dédestapolcsányban. Három gyanúsítottat elfogtak, a negyediket még keresik. A tettesek megtámadták és összekötözték a benzinkút kezelőjét, majd elvitték a pénzt. (MTI)

Sorozatos taxitüzek
Londoni fekete taxik százait vonták ki csütörtökön a forgalomból, miután ismeretlen okból többnek kigyulladt a motorja, a tüzeknél személyi sérülés nem történt. A 600 bérkocsi ellenőrzését elkezdték, de közben újabb autók kaptak lángra. (MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.