Testvérvárosi ajándék Tordának

2008. 09. 30. 13:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kétmillió forint (30 ezer lej) értékben adományozott számítógépeket az ötvenéves kényszerszünet után újraindult tordai Jósika Miklós Gimnáziumnak a hódmezővásárhelyi önkormányzat. A tizenhat Pentium 4-es számítógépből, ugyanennyi LCD-képernyőből és egy lézernyomtatóból álló ajándékcsomagot csütörtökön Berényi Ká-roly és Nagy Ernő hódmezővásárhelyi önkormányzati képviselő nyújtotta át Ádámosy Klára tordai RMDSZ-tanácsosnak, valamint a magyar nyelvű iskola két informatikatanárának. Berényi elmondta: a csongrádi város vezetősége régóta figyelemmel kísérte a tordaiak küzdelmét, amit az önálló magyar gimnázium létrehozása érdekében folytattak. Az iskola újraindításának hírére a képviselő-testület úgy döntött, hogy számítástechnikai eszközökkel segíti az intézményt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.