időjárás 12°C Amália 2022. október 7.
logo

Röviden

MTI
2008.10.18. 22:00

Koncert
A nyáron az angol királynő nagydíjával kitüntetett Vámosi-Nagy Zsuzsa ad koncertet ma este
19 órakor a Corinthia Grand Hotel Royal báltermében (Bp. VII., Erzsébet krt. 43–49.).
A Zeneakadémia doktori iskolájának hallgatója a Royal Academy of Music posztgraduális képzésén elért kimagasló eredményeiért részesült az elismerésben. A koncerten zongorán közreműködik Balog Zsolt, a műsorvezető Mohai Gábor lesz. (S. Zs.)

Nyitott Ház
Az Iparművészeti Múzeumban ma este 19 és 21 órakor kezdődő divatbemutatón Anh Tuan, az Artista, a Je suis belle, Konsánszky Dóra, Nanushka és a USE 2008-as őszi–téli kollekciójával ismerkedhetünk meg. (S. Zs.)

Pszichoszínház
Az Aranytíz lovagtermében (Budapest V., Arany János utca 10.) október 10-én este tíztől – és minden hónapban ebben az időpontban – Schell Judit és Csányi Sándor improvizál Bácskai Júlia pszichológus által írt jellegzetes konfliktusokat, karaktereket játszva. Hegedül Bóna János. (V. K.)

Meghalt Fodor Géza
Életének 66. életévében, kedden elhunyt Fodor Géza vezető dramaturg, a fővárosi Katona József Színház alapító tagja, a színház szellemiségének egyik meghatározója. Az Erkel-díjas színház- és zeneesztétát a Katona József Színház saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek. (MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.