időjárás 4°C Stefánia 2022. november 28.
logo

Röviden

MTI
2009.05.27. 22:00

Kérdés
Szerető
Jár tiszteletdíj, végkielégítés a Fővárosi Közgyűlésből távozó Kivágónénak?

Előzetesben
a bankrabló
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a fegyveres férfit, aki csütörtökön ki akart rabolni egy zuglói bankfiókot, majd másfél óra elteltével megadta magát. Az építési vállalkozó 20 milliós adósságával indokolta tettét, és mindenkitől bocsánatot kért. (MTI)

Kényszerleszállás Prágában
A csomagtérben észlelt füst miatt kényszerleszállást hajtott végre tegnap délután Prágában a Lufthansa Düsseldorfból Budapestre tartó utasszállító repülője. A Bombardier által gyártott CRJ-200-as gépen
35-en utaztak. (MTI)

Bántalmaztak egy buszsofőrt
Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a sofőrt, akit két, valószínűleg részeg utas tegnap reggel kilökött Budapesten a 130-as autóbuszból. Mielőtt kizuhant a járműből, a buszvezető szóvá tette, hogy WC-nek használják a jármű utasterét. Bántalmazói segítségnyújtás nélkül elmenekültek. (MTI)

Magyar csempészek Olaszországban
Egy kilogramm aranyat, négy kilogramm ezüstöt, húsz darab kilenc milliméteres lőszert és egy viperát, vagyis teleszkópos acélbotot foglalt le az olasz pénzügyőrség egy magyar furgonban a szlovén határnál, Trieszt közelében.
A furgonban két magyar utazott. (MTI)

Elfogták a maffiavezért
Lebukott egy régóta körözött nápolyi maffiavezér Malagán. Raffaele Amato a spanyol kikötőváros északi kerületeinek kábítószer-kereskedelmét ellenőrizte, miután véres belharcok árán szakított az itt uralkodó klánnal. A 44 éves maffiózót, aki 5 évvel ezelőtt szökött először Spanyolországba, gyilkossággal is
gyanúsítják. (MR)

Nyerőszámok:
Ötös lottó: 2, 38, 44, 61, 76. Jokerszám: 715 640. Hatos lottó: 1, 2, 16, 20, 27, 33. (MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.