időjárás °C Mária 2022. december 8.
logo

A kormány 95 százalékos extraprofitadót vetett ki a Molra

Röviden

MTI
2009.05.24. 22:00

Példa
Grimm
„Az idén induló s a jövőre folytatódó adócsökkentésre húsz éve nem volt példa” – jelentette ki Oszkó Péter pénzügyminiszter. A kérdés már csak az, melyik országban?

Gyermekszállító kisbusz ütközött
Két nyolcéves gyerek könnyebben megsérült tegnap, amikor összeütközött egy autó és egy gyerekeket szállító kisbusz a főváros a XX. kerületében, a Knézich és a Klapka utca kereszteződésében. Összesen nyolc gyereket szállítottak a Heim Pál Gyermekkórházba megfigyelésre. (MTI)

Bombát találtak a Műegyetemnél
Kiürítették tegnap Budapesten két lakóépület öt lépcsőházát, egy iskola és a Műegyetem három épületét, miután száz kilogrammos repeszrombolót találtak a XI. kerületben, az egyetem télikertjében. Az FAB 100-as orosz bombát kora este a tűzszerészek elszállították a helyszínről. (MTI)

Adathalász-támadás MKB-ügyfelek ellen
Bizalmas adataik megszerzésére irányuló adathalász-támadás érte az MKB Bank ügyfeleit. A hitelintézet közölte, akárcsak a néhány héttel korábbi, hasonló, sikeresen elhárított próbálkozáskor, a bank most is mindent megtesz annak érdekében, hogy se az ügyfeleket, se a bankot ne érje kár. (MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.