időjárás 14°C Eufrozina , Kende 2022. szeptember 25.
logo

Kemény Dénes vb-keretet hirdetett

Munkatársunktól
2009.06.11. 22:00

Kemény Dénes szövetségi kapitány kihirdette a nyári római vb-re készülő férfi vízilabda-válogatott keretét, amelyben a 13 pekingi olimpiai bajnok közül kilenc kapott helyet. A 18 fős listáról hiányzik a válogatottságot lemondó, háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor, Molnár Tamás, az idei évet kihagyó Kásás Tamás, illetve az Athénban és Pekingben győztes Varga Tamás. Az athéni bajnok Steinmetz Ádámra egészségi problémája – korábban a nyakát műtötték – miatt hosszú távon nem számíthat a kapitány. „Varga Tamás biztosított arról, hogy ha szükséges, számíthatok rá. Ha ez így lesz 2012-ben, biztos vagyok benne, hogy örömmel jön. Ádámmal arra jutottunk, hogy nem válogatom be, mert orvosi szakvélemény szerint minimális az esély arra, hogy 2012-ben élsportoló legyen” – mondta el Kemény Dénes.
A keret: Gergely István (Honvéd), Nagy Viktor (Vasas), Szécsi Zoltán (Eger) – kapusok, Bundschuh Erik (Eger), Gór-Nagy Miklós (Budva), Hegedüs Gábor (Eger), Hosnyánszky Norbert (Vasas), Kis Gábor (Vasas), Kiss Gergely (Kotor), Madaras Norbert (Pro Recco), Mátyás Zoltán (FTC), Hárai Balázs (Eger), Biros Péter (Eger), Szivós Márton (Honvéd), Török Béla (Szeged), Varga Dénes (Vasas), Varga Dániel (Vasas), Varga II Zsolt (Eger) – mezőnyjátékosok.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.