Egységesített kormányportál

Hírösszefoglaló
2010. 12. 11. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jövő év elején megszűnnek a minisztériumi honlapok, a Kormanyszovivo.hu és a Kormany.hu weboldal. Helyettük összevont kormányzati portál indul – közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) az MTI-vel. A tárca cáfolta Zagyva György Gyula kijelentéseit is. A jobbikos képviselő felháborítónak nevezte, hogy a kormány 185 millióval támogatná a Kormany.hu portált. A KIM úgy reagált, az új kormányzati portál a Miniszterelnökség és a minisztériumok anyagait egy helyen, egységes szerkezetben és közös domainnév alatt teszi elérhetővé, s új szolgáltatásokat is tartalmaz. Leszögezték, a költségvetésben feltüntetett összeg a teljes jövő évi online kormányzati kommunikáció támogatására vonatkozik. Cáfolták azt is, hogy a portál működtetésében a Kopint-Datorg Zrt. részt venne.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.