Röviden

MTI
2011. 06. 27. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

27 kvóta
Jelenleg 27 magyar sportoló rendelkezik kvalifikációval, valamint a részvételi jogosultságot biztosító A és B szinttel a 2012-es londoni nyári ötkarikás játékokra – hangzott el a Magyar Olimpiai Bizottság Borkai Zsolt elnökletével tartott tegnapi elnökségi ülésén. (MTI)

Pólóssiker
A magyar férfi vízilabda-válogatott tegnap barátságos mérkőzésen könnyedén, 13-3-ra legyőzte Ausztráliát Kaposváron. (MTI)

Újabb baleset
Mesterséges kómában tartják az egyik legjobb jelenlegi kolumbiai kerékpárost, Juan Mauricio Solert, aki csütörtökön a svájci körversenyen szenvedett súlyos balesetet. A Tour de France hegyi pontversenyének 2008-as bajnokát válságos állapotban szállították kórházba, miután a viadal hatodik szakaszának elején, Glotenben óriásit bukott, s nekicsapódott egy korlátnak. Az idén ez már a második súlyos baleset. Május 9-én az olasz körversenyen a belga Wouter Weylandtn ugyancsak hatalmasat bukott, s az életét vesztette. (MTI)

Speciális kihívás
Tizenhárom sportágban 31 egyesület 76 versenyzője képviseli a magyar színeket az Athénban jövő szombaton kezdődő nyári speciális olimpián. Az értelmileg sérült sportolók világjátékára tegnap Budapestről elindult a Speciális olimpiával a világ körül! programot hirdető lakóbusz, hogy felhívja a figyelmet az épek
és a sérültek integrációjának fontosságára. (F. T.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.