Röviden

MTI
2011. 06. 27. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Színjáték
Olvasatlanul semmisítette meg Mesterházy Attila azt a Gyurcsány Ferenctől kapott borítékot, amelyben állítólag az őszödi beszédet kiszivárogtatók neve szerepelt. A két művész legközelebb A bátrak igazsága című drámát adja elő.

Postával jött a drog
Öt kilogrammnál is több kábítószert találtak egy postai küldeményben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei – tájékoztatott a hatóság tegnap. Egy Kínából érkező küldeményt vizsgáltak, amikor a kábítószer-kereső kutya jelzett, így a pénzügyőrök felbontották a csomagot, amelyben egyfajta halucinogén anyagot azonosítottak. Az ügyet a rendőrség vizsgálja. (MTI)

Hazatért az elrabolt férfi Thaiföldről
Tegnap hazaérkezett a Thaiföldön májusban elrabolt fiú, akit a Terrorelhárítási Központ és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai szabadítottak ki. Emlékezetes, hogy a hatóságoknak véráldozat és pénzfizetés nélkül, egy hét alatt sikerült megmenteni a férfit, aki tanulni ment az ázsiai országba. (MTI)

Súlyos ítéletek
Összesen 66 év börtönre ítéltek tegnap Koszovóban hét embercsempészt, akiknek az ügyfelei közül tizenöt albán a magyar–szerb határ illegális átlépése közben a Tiszába fulladt 2009 októberében. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.