Röviden

MTI
2011. 06. 30. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapestre jön Hillary Clinton
Jövő szerdán Budapestre érkezik az Egyesült Államok külügyminisztere, Hillary Clinton, aki részt vesz a Tom Lantos Intézet alapító ünnepségén az Országházban – írta a NOL.hu. Az MTI megkeresésére a budapesti amerikai nagykövetség korábban nem erősítette meg Hillary Clinton látogatását, jelezvén, hogy az utat Washingtonban jelentik be. (MTI)

Legfeljebb százezret hozhat a postás
A postás százezer forintig viszi ki a lakcímre a magán-nyugdíjpénztári reálhozamot, ennél nagyobb összeget a postán lehet átvenni – hívta fel a figyelmet a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF). A hatóság tudatta: legkésőbb augusztus végéig mindenkihez eljut az őt megillető pénz és a számlaértesítő – utóbbit azoknak is elküldik, akik nem kapnak reálhozamot. A PSZÁF megjegyezte: vannak olyan magánnyugdíjpénztárak, amelyeknek egyes portfóliói nem termeltek reálhozamot, így ezeknél a volt tagok nem számíthatnak pénzre. (MTI)

Mubarak rákbeteg
Hoszni Mubarak volt egyiptomi elnöknek rákja van – jelentette be tegnap a februárban megbuktatott politikus ügyvédje. Farid ed-Díb egy friss orvosi jelentést idézett, amely annak kapcsán készült, hogy Mubaraknak augusztus 3-án bíróság elé kellene állnia. Mubarakot azzal vádolják, hogy a hatalma ellen tüntetők közé lövetett. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.