Röviden

MTI
2011. 06. 26. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igenis
Szekeres Imre (MSZP) szerint igenis van Gyurcsány-korszak az MSZP és Magyarország történetében. Nem is győzzük elfeledni.

Farkasharapás az állatkertben
Megharapta a farkas azt a kisfiút, aki tegnap a budapesti állatkertben átmászott a védőkerítésen, és benyúlt az állat ketrecébe. A fiú könnyebb sérüléseket szenvedett. (MTI)

Bankrablás Budapesten
Kiraboltak egy bankfiókot tegnap Budapesten, a XIV. kerületben. A pénzintézetet egy 20–30 év közötti, sötét sapkát, barna inget és napszemüveget viselő férfi fosztotta ki, fegyverrel fenyegetve meg az alkalmazottakat. (MTI)

Tárgyalás terhelt nélkül
Számos ügyet tárgyalás nélkül is le lehetne zárni, illetve fiatalkorúak esetében egy új, nevelő jellegű intézkedést lehetne bevezetni olyan büntetőeljárásokban, amelyeknek terheltjei beismerik tettüket – összegezték véleményüket a Pest megyei bírák a nemrég életbe lépett új szabálysértési jogszabályok alkalmazásának tapasztalatairól. A szakembereknek jelenleg 8 napjuk van a zömében bolti lopások elbírálására, a Pest Megyei Bíróságra az idén négy hónap alatt 2600 ilyen akta érkezett. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.