Röviden

MTI
2011. 06. 30. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kortárs kiállítás Pekingben
Nagyszabású kiállításon mutatkozik be a magyar kortárs képzőművészet Pekingben. A 33 alkotó 303 művét felvonultató reprezentatív tárlatot Szőcs Géza államtitkár nyitotta meg tegnap. A Kínai Szépművészeti Múzeumban két emeletet elfoglaló kiállítást a Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a kínai kulturális tárca közötti kulturális csereprogram részeként rendezték. (MTI)

Díjazták a Csicskát
Mobiltelefonos rövidfilm kategóriában a legjobb kisjátékfilm díját nyerte el Till Attila Csicska című filmje a vasárnap zárult 14. Sanghaji Nemzetközi Filmfesztiválon. (MTI)

Új néven muzsikálnak
Az intézmény megújulásának jegyében ősztől Kodály Filharmónia Debrecen néven folytatja működését a Debreceni Filharmonikus Zenekar és Kodály Kórus. (MTI)

Életműdíj Bán Jánosnak
Életműdíjat vehetett át Bán János színművész Szlovákiában, a trencsénteplici Art Film Fest nemzetközi filmfesztivál megnyitóján. Trencsénteplicen tizenkilencedik alkalommal rendezik meg a szlovák filmvilág nyári fesztiválját. (MTI)

Baseli rekorddöntés
Új rekorddal zárult az Art Basel, a világ egyik legnagyobb művészeti vására: több mint 65 ezer művész, gyűjtő, kurátor látogatta meg a vásárt. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.