Röviden

MTI
2011. 06. 30. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szezon
Jelentős késéssel, a nyár végén adják át a velencei szabad strandon épülő, boltokból, sétányból, strandból álló Velencei-tó kapuját. Már csak az a kérdés, kinek.

Vérengzés New Yorkban
Négy embert lőtt le egy férfi, aki kirabolt egy gyógyszertárat a New York állambeli Long Islanden – jelentette tegnap a CNN. A bűnöző végzett a patika 45 éves és 17 éves alkalmazottjával, egy 71 éves és 33 éves ügyféllel. Ezután receptköteles gyógyszereket vett magához és elmenekült. (MTI)

Újszülöttet hagytak magára Pátrohán
Magára hagyott újszülöttet találtak tegnap egy pátrohai családi ház udvarán. Az életjeleket alig adó kisfiú állapotát a háziorvos és a mentők stabilizálni tudták, és a gyermeket kórházba szállították – közölte a rendőrség. (MTI)

Tízéves vandálok
Tört-zúzott két tízéves fiú a baranyai Szászváron az általános iskolában, a háromszázezer
forintos kárt szüleiknek kell megtéríteniük. A két fiú vasárnap terméskövekkel betört
tizenkét ablaküveget, megrongálta a szertár és egy osztályterem berendezését, a falra pedig festéket kent. A diákok tettükre nem tudtak magyarázatot adni. Koruk miatt nem büntethetők. (MTI)

Kábeltolvajok jártak az állatmenhelyen
Szinte minden elektromos kábelt elloptak vasárnapra virradóra a szolnoki állatotthonból, s az éjszaka leple alatt romboló tolvajok egy kölyökkutyát úgy megtapostak, hogy néhány óra múlva elpusztult – közölte tegnap a menhely munkatársa. Az anyagi kár több mint százezer forint. A tetteseket keresik. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.