Érdekvédelmi szereptévesztés

Olvasónktól
2011. 07. 03. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyáltalán nem a dolgozók érdekeit védik a szakszervezetisek. Mert akkor nem engednék, hogy a multicégek úgy rúgják ki az embereket egy perc alatt, hogy meg sem indokolják. Velük kellene kiabálni, cirkuszolni, nem a kormánnyal. Vagy mi lett a szakszervezeti vagyonnal? A mai napig senkit nem vontak felelősségre azért, mert elherdálták, amiből a dolgozók semmit nem kaptak. Milyen érdekes, ha jobboldali kormány van hatalmon, rögtön elborul a szakszervezetek agya, görcsös ragaszkodásuk szerzett jogaikhoz még egy államcsődöt is megérne nekik. Az egész tüntetéses-felvonulós, erőszakoskodó, pfujolós cirkuszolás mögött az MSZP politikai támogatása áll, tehát nyugodtan mondhatjuk, taxisblokád egyenlő bohócfelvonulás. Mind a kettő jobboldali kormányok megbuktatására jött létre. Isten óvja Magyarországot az ilyen rendvédelmiektől…

Ritter Dezsőné
Budapest

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.