Filmcsík

Tölgyesi Gábor
2011. 07. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Larry Crowne
Amerikai romantikus vígjáték, 99 perc, 2011. Rendező: Tom Hanks. Forgalmazó: Pro Video Film.
Larry csak névrokona egy másik film főhősének, Thomas Crowne-nak: nem milliomos, nem rabol bankot, a nőket sem hengerli le sármjával és szövegével. Ellenben kedves kétbalkezes, akit kirúgnak a szupermarketből, mert nincs diplomája. Romantikus álom az újrakezdésről, szerelemmel, a főszerepben Tom Hanks és Julia Roberts.

Tilva Ros
Szerb dráma, 99 perc, 2010. Rendező: Nikola Lezaic. Forgalmazó: Cinefil Co és a magyarhangya.
A szarajevói filmfesztivál tavalyi győztese. Szerb gördeszkások nyaktörő mutatványokkal űzik unalmukat egy bányában a neoprimitív Jackass című műsort majmolva, mígnem beleszeretnek a Franciaországból vakációra hazatérő közös lánybarátba. Mutasd meg a példaképed, megmondom, ki vagy.

Transformers 3.
Amerikai akciófilm, 154 perc, 2011. Rendező: Michael Bay. Forgalmazó: UIP-Duna Film.
A jó, a rossz és a szépség. A harcos origamirobotok sokadik bőre, avagy rejtélyek megoldása az Apolló–11 „valódi” küldetéséről. 3D-s technika Rosie Huntington-Whiteley fehérneműmodell leképezésére, klasszikus matchboxhívőknek kevésbé ajánlva.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.