Halálos ütközés Békéscsabánál

Hírösszefoglaló
2011. 07. 08. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két ember életét vesztette tegnap hajnalban Békéscsaba határában, a 44-es főúton, amikor egy Gyula felől érkező személygépkocsi hátulról nekiszaladt egy előtte haladó kamionnak. A sofőrt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. – A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja – közölte Vargáné Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Baja és Érsekcsanád között, az 51-es úton egy személygépkocsi tegnap áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött egy pótkocsis teherautóval, majd mindkét jármű az árokba borult. – A személyautó vezetőjét tűzoltók mentették ki az összeroncsolódott járműből, lábtöréssel vitték kórházba, a teherautó sofőrje nem sérült meg – tájékoztatta az MTI-t Mészáros Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense. Őrbottyánban, a Rákóczi úti vasúti átjáróban vonattal ütközött egy sínekre hajtó autó tegnap. Szabó János, a Pest megyei katasztrófavédelem helyettes vezetőjének beszámolója szerint a szerelvény harminc méteren át tolta maga előtt az autót, amelyben ketten ültek. A HavariaPress úgy tudja, az gépkocsivezető a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre, és megsérült a balesetben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.