Jól halad a szállodák újracsillagozása

Munkatársunktól
2011. 07. 02. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eddig 94 szálloda nyerte el a Hotelstars Union védjegyét, az átcsillagozásra pedig 268 hotel regisztrált – mondta el a parlament sport- és turizmusbizottságának tegnapi ülésén Kopócsy Andrea, a Magyar Szállodaszövetség tiszteletbeli elnöke. Előadásában azt is elmondta, a szállodák újracsillagozásra történő regisztrálása még az év elején lódult meg, de azt követően, hogy az újracsillagozás határideje meghosszabbodott, és napvilágra kerültek olyan hírek, amelyek szerint más minősítő rendszer is életbe léphet, a folyamat lelassult. Ezt követően Pál Béla bizottsági tag azt ajánlotta a bizottságnak, javasolja a Nemzetgazdasági Minisztériumnak, hogy nemzeti védjegyként is a Hotelstars rendszerét alkalmazza. Bánki Erik bizottsági elnök bejelentette, hogy a bizottság ebben a kérdésben a következő ülésén fog szavazást tartani.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.