Képletes hídverés nagyvárosok között

TALÁLKOZÓ

R. Kiss Kornélia
2011. 07. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az európai uniós elnökség lassan véget ér, de azért itt van nekünk még egy érdekes európai projekt a hét végére. A Kultúr Bridge képletes hidat épít európai városok között, Budapest az első ilyen rendezvény boldog házigazdája mától egészen vasárnapig. A tematika igen vegyes: a tudás és a tehetség szabad áramlása, konkrétabban gasztronómia, kereskedelem és kultúra. Még konkrétabban koktélbemutató, öltözködési tanácsadás, design és művészek, akik Budapesten a Király utca, az Andrássy út és az Október 6. utca üzleteiben, vendéglőiben, galériáiban, cégek, múzeumok épületeiben és persze az utcán lépnek fel. A zenei felhozatalban szerepel amerikai diszkócsillag Amii Stewart személyében, vonósnégyes és Lőrinz György szaxofonnal, és Négy Liszt-portré címmel lesz zenés-táncos előadása is a GoBe Társulatnak, persze a Liszt-év jegyében. A Vam Design kiállításokkal szolgál, egyebek mellett egy Szipál Martin-tárlattal, és láthatunk herendi plakátkiállítást is.
A programfüzetbe nagy márkaüzletek leértékelései is bőven becsúsztak: így, ha valaki a Budapest Bridge-re csöppen, szinte lehetetlenség, hogy ne vásároljon végül bármit, amiről eddig nem is tudta, hogy szüksége lenne rá. De azért meg lehet próbálni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.