Megbecsülés hazánknak

Orbán Viktor szerint a magyar EU-elnökség 98 százalékban elérte a maga elé tűzött célokat.

Munkatársunktól
2011. 07. 03. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A miniszterelnök erről tegnap este a kétnapos brüsszeli csúcsértekezletre érkezve nyilatkozott újságíróknak. Felhívta a figyelmet arra, hogy a magyar elnökségnek köszönhetően a horvát EU-csatlakozás ügyére ezen a csúcstalálkozón tesznek pontot. Orbán szerint a gazdasági kormányzás ügyét Magyarország 99 százalékban elvitte az áttörésig. Kiemelte azt is, hogy az EU történetében most először sikerült romastratégiát alkotni. – Megbecsülést harcoltunk ki Magyarországnak – mondta Orbán Viktor. Szerinte ma az ország megítélése nem olyan, mint amilyen két-három éve volt, „amikor a hazugságainkról, az adathamisításról és a megbízhatatlanságunkról voltunk híresek”. Az EU-elnökséghez több uniós vezető is gratulált Orbán Viktornak.

Továbbiak a 9. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.