MTK: Nyugati csoport

Munkatársunktól
2011. 07. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A labdarúgó NB II Nyugati csoportjába kapott besorolást az NB I-ből kiesett MTK. A feljutásért vívandó harcban várhatóan a Gyirmót és a Tatabánya lesz a legnagyobb ellenfele. A Keleti csoportban a szintén kiesett Szolnok a Nyíregyházával küzdhet meg az első osztályú tagságért. Újra az NB II-ben szerepel a Sopron és (a Makó játékjogával) a Szeged.
A mezőny, Keleti csoport: Békéscsaba, Bőcs, Cegléd, Dunakanyar-Vác, DVSC II., Eger, Honvéd II., Kazincbarcika, Szeged, Mezőkövesd, Nyíregyháza, Orosháza, REAC, Szolnoki MÁV, Újpest II., Vecsés. Nyugati csoport: Baja, BKV Előre, Budaörs, Dunaújváros, Ajka, Videoton II., FTC II., Kozármisleny, Gyirmót, Győr II., MTK, Paks II., Sopron, Szigetszentmiklós, Tatabánya, Veszprém.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.