Negyedszázados orgonafesztivál

2011. 07. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idén negyedszázada, hogy elindult a legendás hírű rádiós szerkesztő, Sebestyén János szakmai gondozására bízott balatonlellei orgonafesztivál. A helyi Zeneváros Alapítvány huszonöt éve minden nyáron nyolc-tíz koncertre várja a zenekedvelőket a balatonlellei római katolikus templomban rendezett programokra, amelyek részeként a hangszeres szólisták és kórusok mellett vers- és prózamondó előadóművészek is pódiumra lépnek. A Somogyvári László alapítványi elnök által összeállított hangversenysorozat júniusban az idén is a Pünkösd fénye című irodalmi-zenei összeállítással kezdődött, és az óévbúcsúztató hangversennyel ér majd véget.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.