Nem kérnek a tüntetők az MSZP-ből

Munkatársunktól
2011. 07. 24. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jövő héten is mindenkit szívesen várnak a Magyar Rádió előtti demonstrációra, kivéve a politikusokat – ezt Nagy Navarro Balázs, a Közmédiumok Szakszervezeti Tanácsának elnöke mondta a Klub Rádiónak. Az MTV külpolitikai szerkesztőjeként megismert szakszervezeti vezető közölte: nem szeretnék, ha bármelyik politikai párt céljaira használná ki a megmozdulást. Jelezte, a szerdai tüntetésen volt olyan MSZP-politikus, akit figyelmeztetni kellett: ez nem az ő demonstrációjuk.
A Magyar Rádióból elbocsátottak melletti szolidaritási demonstráción éppen a volt munkatársak közül nem lehetett látni szinte senkit. Annál többen voltak a politikusok. Az MSZP akár egy elnökségi ülést tarthatott volna a helyszínen, hiszen Mesterházy Attila pártelnök mellett jelen volt például Kovács László, Szanyi Tibor, Bárándy Gergely is. A nagyjából kétszáz érdeklődő között feltűnt a sajtószabadságért korábban rendezett tüntetés ceremóniamestere, Kulka János is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.