Német vagy lengyel rivális

Munkatársunktól
2011. 07. 07. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vagy a német Buxtehudéval, vagy a lengyel Zaglebie Lubinnal játszhat majd a DVSC női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája főtáblájára kerülésért. Az európai szövetség, az EHF bécsi székházában készítették el tegnap a sorsolást, amelyen kiderült, hogy a debreceni együttes először egy első selejtezőkörből érkező együttessel csap össze. Az ellenfél az Omni Lux (görög), a Mizu-WaAi/Dalfsen (holland), a Brühl (svájci) és Gil Eanes-Lagos (portugál) alkotta kvartett második helyezettje lesz, siker esetén ezt követően jöhet a német vagy a lengyel csapat. A második selejtezőkör küzdelmeit a szeptember 17–18-i hétvégén rendezik.
Ugyancsak tegnapi hír, hogy egy évig a DVSC-Fórum nevet viseli Köstner Vilmos együttese. A névszponzori szerződés majdani meghosszabbításáért a BL-ben és a hazai pontvadászatban is sokat tehet a „Loki”, amelynek új játékosokkal kiegészülő keretét július 11-én mutatják be a sajtónak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.