Nyári zenés esték a Rába folyó partján

MN
2011. 07. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Győr városának egyik legkedveltebb és leghangulatosabb színpada, a Víziszínpad ad otthont a Nyári zenés esték programjainak. A július 9-én, 23-án, valamint 28. és 31. között a város szívében tartandó rendezvény egyszerre ígér vízparti nyugalmat és kellemes szórakozást. Nem véletlen, hiszen programjai közt hazai sztárok fergeteges koncertjei lelhetők fel. Nem túlzunk, ugyanis fellép itt többek közt a Benkó Dixieland Band, a Budapest Klezmer Band, Edvin Marton, de ad nagyzenekaros koncertet Sasvári Sándor eMeRTon- és Prima díjas színművész, musicalénekes is.
A koncertek mellett a rendezvény egyik kiemelkedő műsorát a Kaukázusi Grúz Nemzeti Táncegyüttes adja majd. Az ő produkciójuk nem véletlenül járta be a világ legnagyobb színpadait, hiszen előadásmódjuk mágikus, színpompás ruháik és díszleteik pedig tökéletes képet festenek a Kaukázus ősi kultúrájáról. A táncegyüttes műsora ráadásul nem másról szól, mint a jó és a gonosz harcáról, a háborúkról, győzelmekről, szeretetről, életről és halálról, a grúz nép bátorságáról. Méghozzá úgy, hogy táncművészeik párbajt, esküvői jeleneteket és kardtáncot egyaránt bemutatnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.