Öt éve indult útjára a Wamp

Makrai Sonja
2011. 07. 23. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap ünnepli ötödik születésnapját a Wasárnapi Művészeti Piac, a hazai legnagyobb dizájnvásár.
Az elmúlt öt esztendőben igazi branddé nőtte ki magát a fiatal tervezők és gazdasági szakemberek, menedzserek által létrehozott rendezvénysorozat. A wamposok maguk mögött tudhatnak több mint ötven vásárt. Eddig több mint ötszáz magyar, kortárs tervező árulta egyedi munkáját. A budapesti vásárok mellett válogatott standdal mutatkozhattak be Helsinkiben, Pekingben és New Yorkban. A Wampot a Kreatív a 10 legjobb márka közé választotta, idén nyáron pedig a VOLT fesztiválon a húsz legjobb hungarikum közé kerülhettek be.
A most vasárnapi Erzsébet téri piacon a megszokott látványosságok mellett számos meglepetéssel készülnek a szervezők: lesz dizájnos születésnapi torta, a Lomography standjánál szülinapos háttér előtt wampos kiegészítőkkel lehet fotózkodni, egy szerencsés Sebestyén Sára és Csomós Ágnes személyi stylistok, illetve Prókai István mesterfodrász segítségével alakulhat át a Wamp up your gardrobe játékon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.